Projecten / werkzaamheden

 

Monklus kunt u inhuren voor o.a. de volgende werzkzaamheden:

  • Badkamer/sanitair
  • Keukens
  • Timmerwerk
  • Schilderwerk
  • Stuc- en pleisterwerk
  • Elektra
  • Diverse onderhoudswerkzaamheden

 

Badkamer/sanitair

Van het verwijderen van de oude badkamer of toilet  tot het opleveren van de nieuwe badkamer of toilet  en alle werkzaamheden die er tussen zitten. Wij doen het allemaal. Wij verwijderen en zo netjes mogelijk de oude tegels, bad e.d.  Hierna zullen wij het eventuele freeswerk t.b.v. leidingen doen en de wanden weer glad maken t.b.v. de nieuwe tegels. Egaliseren van de vloeren waar nodig, tegelen en het weer aan sluiten van de nieuwe kranen en meubilair incl. kitwerk doen wij graag voor u.

 

Keukens

Het verwijderen van de oude keuken. Het aanpassen van de situatie(elektra en water) van de nieuwe keuken en natuurlijk het plaatsen en aansluiten van de nieuwe keuken. Hiernaast werken wij natuurlijk graag de rest van de ruimte voor u af.

 

Timmerwerk

Dakkappellen, zolderbetimmeringen, schuttingen, verlaagde plafonds. Als het met hout te maken heeft, kunt u ons bellen.

 

Schilderwerk

Schuren, plamuren, afbranden en alle werkzaamheden die te maken hebben met het schilderen van houtwerk in en om uw huis. Ook voor het latex schilderen of spuiten van uw muren of plafonds kunt u contact met ons opnemen.

 

Stuc– en pleisterwerk

Uitrapen, behang- en schilderklaar stucwerk, plafonddecoraties en alle andere werkzaamheden aan uw wanden of plafonds.

 

Elektra

Van het aansluiten van een stopcontact tot het plaatsen van een nieuwe groepenkast en alles van er tussen zit doen wij. Plaatsen van extra groepen e.d.

 

Onderhoud en andere werkzaamheden

Heeft u iets aan het huis wat we niet eerder hebben genoemd? Of een project wat niet onder het bovenstaande valt? Wees niet bang om te bellen of contact op te nemen.