Oplopende of onvoorziene kosten?

Ze komen veel voor bij verbouwingen en onderhoudsklussen en iedereen is er bang voor, want ze kunnen soms best oplopen. En uit de offerte van de aannemer kunt u geen wijs, want u heeft een bedrag voor de klus gekregen en dit probleem hoorde daar "toevallig" niet bij. Bij ons krijgt u de offerte van de klus in groot detail. 

Bang voor een hoop rotzooi en niet goed weten wat u kunt verwachten?

Door middel van een goed gedetailleerde offerte lossen wij dit voor u op. Iedere klus, groot of klein, bestaat namelijk uit meerdere kleinere klussen. Zo berekenen en leveren wij ook onze offertes. Wij proberen u en ons dan ook voor te bereiden op eventuele extra kosten, maar denken ook mee waar u misschien kunt besparen. Bijvoorbeeld door dingen als zelf eventueel sloopwerk te doen, behang afsteken, het oude laminaat verwijderen, zelf puin af te voeren en zelf tegels, te plaatsen kranen e.d. aan te leveren, kunt u al gauw honderden euros besparen en hier adviseren wij u dan ook graag in. 

 

Lekkage? Scheur in uw plafond of muur? Klemmende ramen of deuren?

Wij gaan nog voor de offerte op zoek naar de oorzaak van het probleem. Wij zorgen dus niet alleen dat het probleem wordt opgelost, maar ook wegblijft en dat u dus van tevoren op de hoogte bent van eventuele kosten. Een lekkage kan bijvoorbeeld komen van oude loden leidingen die, in tegendeel tot wat sommige aannemers zeggen, altijd vervangen dienen te worden. Een scheur in uw muur kan gewoon geplamuurd worden of in eerste instantie groter gemaakt worden zodat hij goed gerepareerd en daarna gestuct wordt en dus niet meer terugkomt.

 

Oude huizen?

Veel problemen in het huis kunnen onstaan doordat het huis inmiddels niet meer "up to date" is. Vroeger waren loden afvoerleidingen, metalen elektraleidingen en groepenkasten met stoppen standaard. Tegenwoordig worden in de bouw andere materialen gebruikt die duurzamer, maar ook veiliger en minder brandgevaarlijk zijn. Indien wij deze zaken tegenkomen zullen wij u hierover direkt informeren en ook de kosten van het eventuele vervangen van tevoren offreren.